SZOLGÁLTATÁSAINK

ÖNNEK

Vállalkozásunk 1984-es alakulása óta, majd négy évtizede végez magánszemélyek számára is állandó és  kiemelkedő minőségű kártevőirtást Budapesten és egész Pest megye területén.

Szolgáltató mentalitásunknak, becsületes, lelkiismeretes és odaadó munkánknak köszönhetően minden ránk bízott feladatot egyedi, különleges figyelemmel látunk el, biztosítva munkáink sikerességét. A manapság divatos “gyors pénz”-nél számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége.

Szolgáltatásaink közé tartozik minden házban és ház körül előforduló kártevő mentesítése.

Amennyiben a menüpontjaink között nem találja vagy nem tudja beazonosítani az önnek problémákat okozó kártevőket, ez esetben is hívjon minket, mert felkészült csapatunkban népegészségügyi felügyelőt, egészségügyi gázmestert és rovarbiológust is talál.

Legyen Ön akár egyszeri megrendelőnk, hosszútávú partnerünkké válhat, miután bizonyítottunk,  elég csak elmenteni a telefonszámunkat – a hónapok, évek  múltán ha szüksége lesz, ismét számíthat ránk.

Árainkat minden esetben igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani, szem előtt tartva a minőségi munkavégzés követelményeit.

Ha üzletpolitikánk megismerésével elnyertük bizalmát, várjuk megtisztelő megkeresését!

Brandisz Dániel,
Egészségügyi gázmester,
ügyvezető 

38 év

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐÍRTÁS,
MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG
1984 ÓTA

CÉGÉNEK

Vállaljuk társasházak, kis üzemek, éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését is.

Az élelmiszerekkel szemben támasztott minőségi követelmény, hogy elfogyasztásuk közegészségügyi szempontból biztonságos legyen, amelyet világszerte jogszabályi előírásokban rögzítenek. Ennek megfelelően a Megrendelő igénye szerint HACCP előírásainak megfelelő rendszerrel dolgozunk, mely dokumentumban leírva tartalmazza az előirányzott majd elvégzett munkákat, a kihelyezett számozott egérdobozok, patkányládák meghatározott pontjait a védett terület alaprajzán.

ISO 9001 minőségbiztosítási és 14001 környezetirányítási rendszerünket a Vincotte Hungary KFT. auditálta.

Vállalási árunk függ a terület nagyságától, a kártevő fajtájától,a fertőzöttség mértékétől, mindig szem előtt tartva a Megrendelő megelégedettségére irányuló minőségi munkavégzés követelményeit.

Keressen bennünket és győződjön meg kedvező vállalási árainkról!

GYORS

Minden ügyfelünknek 24 órán belüli kiszállást biztosítunk

HATÉKONY

Több ezer sikeres írtással a hátunk mögött garantáljuk az elégedettségét.

GARANCIA

Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

IRODAHÁZAK
ÖNKORMÁNYZATI
INTÉZMÉNYEK
SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK
OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK (KÖZBESZERZÉSSEL)
AUTÓGYÁRTÁS
HOTELEK, HOSTELEK
KORMÁNYZATI HIVATAL
MULTINACIONÁLIS VÁLLALATOK MAGYARORSZÁGI TELEPHELYEI, ÜZEMEI
ÉLELMISZERIPARI RAKTÁROZÁS, FORGALMAZÁS
LOGISZTIKAI KÖZPONT
IPARI PARK
BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

NE VÁRJON TOVÁBB,
A “VENDÉGEI” SEM TESZIK.

EGYEDI AJÁNLATÉRT
HÍVJON MINKET!

+36 30 091 80 30 

H-P 7-20 óráig, Sz-V 9-18 óráig