ÁGYI POLOSKA

FELISMERÉSE ÉS IRTÁSA

GYORS

Minden ügyfelünknek 24 órán belüli kiszállást biztosítunk

HATÉKONY

Több ezer sikeres írtással a hátunk mögött garantáljuk az elégedettségét.

DISZKRÉT

Feliratmentes autóban érkezünk, utcai ruházatban végezzük a munkát és kérésére minden eszközt elrejtünk.

Az ágyi poloska lakott területen szinte az egész világon jelen van.

Az ágyi poloska 5-7 milliméter nagy, a kifejlett ágyi poloska barna színű, testét finom szőrök borítják. Táplálkozás előtt teste lapos, korongszerű, táplálkozás után pedig teste kitágul és teste bíborszínű árnyalatot vesz fel. Lábain fejlett karmok és tapadó korongok találhatóak, melyek segítségével a falon függőlegesen is könnyedén mozog. Tápláléka az emberi vér, de hetekig is kibírja táplálék nélkül.

Makacs egy jószág, de nekünk nem jelent gondot.
Kérjen ajánlatot és szabaduljon meg tőlük már akár ma!

KÉRJEN S.O.S. VISSZAHÍVÁST!

ADJA MEG ADATAIT, MI PEDIG NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL VISSZAHÍVJUK!

ÁGYI POLOSKAIRTÁS

1 szobás lakás30.000 Ft
2 szobás lakás32.500 Ft
3 szobás lakás35.000 Ft
+ Minden további szoba, galéria+ 2.500 Ft
+ Extrém fertőzöttség esetén ULV hidegköd képzés+ 5.000 Ft
/ 1 szoba, minden további szoba +2.500 Ft
+ Hétvégi munkavégzés+ 5.000 Ft
+ Kiszállási díj Budapesten belülDíjmentes
+ Kiszállási díj Budapesten kívül 80km-ig2.000 Ft – 25.000 Ft
+ Kiszállási díj Fejér és Komárom-Esztergom megyében 10.000 Ft – 25.000 Ft
Ön szálláshely szolgáltató?Kérjen egyedi árat!

Feltüntetett áraink magánszemélyek részére alanyi adó mentesek, céges megrendelés esetén a +27% áfát nem tartalmazzák.
Amennyiben nagyobb területet, több lakást rendelne meg, minden megrendelésre egyedi, jelentős kedvezményt biztosítunk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

IRTÁS ELŐKÉSZÜLETE

Honnan ismerem fel az ágyi poloskát és nyomait a lakásomban?

Mennyi időn belül tudják elvégezni a munkát?

Minden esetben 1 napon belül kiérkezünk önökhöz munkavégzésre.

Házilag is megpróbálhatom az irtást?

Az ágyi poloskáról nem véletlen terjedt el az a téves nézet, hogy kiirthatatlan. Rengeteg megrendelőnk kétszer annyi pénzt költ el bolti szerekre, praktikákra sikertelenül, mielőtt megrendel minket. A bolti és az általunk használt engedélyköteles irtószerek között hatalmas minőségbeli külömbség van. Sokezer irtás tapasztalatával a hátunk mögött, pontosan tudjuk, a poloskák hol közlekedhetnek, rejtőzhetnek bármilyen lakásban vagy térben. Még így is egy átlagos lakásra 4-5 liter irtószert használunk fel. A bolti szerek általában 3dl-es kiszerelésekben átlagosan 2-3 ezer forintba is kerülhetnek… 

A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Mit jelent Önöknél a garancia?

Statisztikáink alapján körülbelül 80%-ban már elsőre sikeresek a poloskairtásaink. A második irtás 10-21 nappal az első után lehet esedékes, ami szintén díjköteles és a garancia feltétele. Második irtásra azért kerülhet sor, mert a peték rendkívül ellenállóak és a vegyszer nem mindig pusztítja el őket. A második írtás után két héttel, ha még mindig nem szűnik meg a fertőzöttség, Ön érvényesítheti a garanciát. Harmadik irtásra ha sor kerül, teljesen ingyen végezzük, kiszállási díj nélkül. Garanciális poloskairtásaink aránya 1-2%! Évek óta fennálló, extrém fertőzöttségnél, illetve rendkívül zsúfolt lakásban, a garancia vállalás 3 alkalom után lehetséges és feltételekhez kötött. (takarítàs, tapéta vagy díszlécek leszedése, felhalmozott lomok kidobàsa stb.) Ezen körülmények megállapítása tapasztalt szakemberünk feladata lehet, de telefonos egyeztetés alkalmával is tájékoztatàst adhatunk Önöknek.

Mit jelent Önöknél a diszkréció?

Felirat mentes, utcai autóval érkezünk, kollégáink utcai ruházatot viselnek, külön kérésre minden eszközt elrejtünk a kiváncsiskodó szemek elől!

Milyen módszerekkel dolgoznak?

  • Módszerünk minden esetben irtószeres célzott permetezés. Ez azt jelenti, hogy lakásában csak oda jut a vegyszerből, ahova valóban szükséges.
  • Erőteljes fertőzöttségnél, vagy ha tovább szeretné növelni az irtás hatékonyságát már az első alkalomnál, ULV légtérkezelést is kérhet.
  • Van ipari ózongenerátorunk, próbálkoztunk is a bevetésével poloskák ellen is, de sosem sikerült az irtás megfelelő hatékonysággal.
  • Az ózongenerátoros kezelés ezért inkább fertőtlenítésre való.

Mennyi ideig tart a munkavégzés?

Egy két szobás lakásban átlagosan 45 perc alatt végzünk az irtással.

ELŐTTE, UTÁNA

El kell hagyni a lakást az irtás után?

Mivel kombinált irtást alkalmazunk, a kiűző hatóanyag belégzéskori irritáló tulajdonsága miatt a lakást 2 órára szükséges elhagyni.

2 óra elteltével és a lakás kiszellőztetése után az ingatlan úgyanúgy használható tovább, mint előtte.

Milyen irtószereket használnak az irtás során?

Kizárólag engedélyköteles, az adott kártevőre kifejlesztett, az Európai Únióban engedélyezett irtószereket használunk. Ezek biztonsági adatlapján email-ben bármikor kérheti kollégáinktól.

Ártalmas a háziállatokra, gyerekekre a vegyszer?

Az irtószer száradás után melegvérű élőlényekre teljesen ártalmatlan, de a már említett kiűző hatóanyag miatt, a háziállatokat is sajnos el kell vinniük a lakásból 2 órára.

Mik a szükséges előkészületek?

Előkészület az irtáshoz nem szükséges, minden maradhat a helyén a lakásban. Az ágyak és fotelek közvetlen környékéről érdemes elpakolni olyan dolgokat, amire nem kerülhet minimális vegyszer sem, és van aki ezeket a dolgait az ágyak mellett tartja, pl. Zsebkendő, gyógyszerek, dohányáru… stb

A poloskák azonnal eltűnnek?

Mivel az Önök közvetlen környezetét kezeljük, nem használunk és nem is léteznek már olyan irtószerek, amik kipermetezve a megbúvó poloskákat is azonnal elpusztítják. Kezelés után általában 4-14 nap alatt múlik el teljesen a fertőzöttség. Egyes esetekben, rezisztencia, vagy extrém fertőzöttség miatt 20-30 nap is eltelhet a teljes pusztulásukig.

VAN MÉG KÉRDÉSE? KERESSEN MINKET ÉS MEGVÁLASZOLJUK!