BOLHA

FELISMERÉSE ÉS IRTÁSA

GYORS

Minden ügyfelünknek 24 órán belüli kiszállást biztosítunk

HATÉKONY

Becsületes, alapos munkát végzünk. 80%-ban már elsőre is sikeresek bolhairtásaink.

GARANCIA

100% garancia, rejtett költségek nélkül.

KÉRJEN S.O.S. VISSZAHÍVÁST!

ADJA MEG ADATAIT, MI PEDIG NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL VISSZAHÍVJUK!

BOLHAIRTÁS

0-30 m232.900 Ft
30-60 m234.900 Ft
60-80 m235.900 Ft
80-100 m2 36.900 Ft
Minden további terület1.000 Ft / 10m2
+ Hétvégi munkavégzés+ 5.000 Ft
+ Kiszállási díj Budapesten belülDíjmentes
+ Kiszállási díj Budapesten kívül 80km-ig2.000 Ft – 25.000 Ft
+ Kiszállási díj Fejér és Komárom-Esztergom megyében10.000 Ft – 25.000 Ft
Ön szálláshely szolgáltató?Kérjen egyedi árat!

Feltüntetett áraink magánszemélyek részére alanyi adó mentesek, céges megrendelés esetén a +27% áfát nem tartalmazzák.
Amennyiben nagyobb területet, több lakást rendelne meg, minden megrendelésre egyedi, jelentős kedvezményt biztosítunk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

IRTÁS ELŐKÉSZÜLETE

Honnan ismerhetem fel a bolhát a lakásomban?

A bolha felismerése a lakásunkban legtöbbször már csak a csípések után történik.  A bolha csípését onnan lehet felismerni, hogy leginkább a lábon, lábfejen találhatóak, és meglehetősen fájdalmasak. (amennyiben hátán, nyakán, arcán is van csipés, valószínűleg pók vagy ágyipoloska a tettes).

Miért hívjunk profi szakembert az irtáshoz?

A bolhairtás a leginkább vegyszerigényes irtásunk. Miért is? Mert a bolha petéit az Ön padlójára rakja, mindenhol a lakásban.

Ezért az egész padlót kezeljük minden alkalommal, valamint a falat fél méterig. Egy lakásra átlagosan 3-5 liter profi irtószert használunk el. Amennyiben Ön ennyi irtószert boltban vásárolna meg, a mi irtási árunk legalább 2-3 szorosát kéne kifizetnie, nem is beszélve arról, hogy a sikerességét semmi sem garantálja.

A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Mit jelent Önöknél a garancia?

A mi bolhairtásaink már 80%-ban elsőre is sikeresek. Második irtásra az elsőtől számítva 10-21 napon belül kerülhet sor, amely a garancia feltétele. A második irtásra azért lehet néha szükség, hogy a megbúvó bolhák petéiből hetekkel késöbb kikelt egyedeket is elpusztístuk.

Ezután ha szükséges, a harmadik irtást garanciálisan ingyen végezzük el. Garanciális irtásaink aránya kb 1-2%, még a legfertőzöttebb esetekben is!

Milyen módszereket alkalmaznak?

Mi minden esetben engedélyköteles, az adott kártevőre kifejlesztett, bolti forgalomban nem kapható irtószereket használunk, melyek hatástartóssága, hatóanyagtartalma a boltban kapható vegyszerekétől jóval kedvezőbb. Irtószereink növényekre, melegvérű élőlényekre nem ártalmasak.

Eljárásunk célzott permetezés – ami azt jelenti, csak oda kerül irtószer, ahova szükséges. Magas fertőzöttség esetén  viszont ULV-hidegködképzést is bevethetünk a betolakódók ellen.

ELŐTTE, UTÁNA

Milyen előkészületek szükségesek, mit kell tennem a kezelés előtt és után?

Első lépés a fertőzött állat kezelése cseppekkel, ha szükséges gyógyszerrel. Amennyiben ez megoldódott, hívhat is minket. Mielőtt kiérkezünk, érdemes mindenképpen felmosnia, mivel a padlót irtás után nem lehet felmosni a bolhák pusztulásáig. Irtás után ki kell mosni a mindennapi használatban lévő ruhákat, ágyneműket, amit lehet legalább 60 fokon.

El kell hagynom a lakást?

Itt kétféle lehetőség adott. A kiűző nélküli irtószer használatakor a lakást csak addig szükséges elhagyni, ameddig az irtószer fel nem szárad.

Hatását lassabban fejti ki, és többször szükséges ismétlő irtás, mit kiűzővel.

Amennyiben kiűzőt használunk, a lakást 2 órára szükséges elhagyni. ULV ködképzésnél 3-4 órára. Előnye, hogy drasztikusabb, gyorsabb hatást érünk el vele, és kevesebbszer szükséges az irtást ismételni.

VAN MÉG KÉRDÉSE? KERESSEN MINKET ÉS MEGVÁLASZOLJUK!