DARÁZS

FELISMERÉSE ÉS IRTÁSA

GYORS

Minden ügyfelünknek 24 órán belüli kiszállást biztosítunk

HATÉKONY

Több ezer sikeres írtással a hátunk mögött garantáljuk az elégedettségét.

GARANCIA

6 hónap garanciát vállalunk! 100%-ban sikeres irtás már elsőre, akár rejtett fészeknél is!

Rengeteg különböző féle darázsfaj létezik, melyek nagy részt hasonlítanak egymásra és csak kisebb különbségek fedezhetőek fel.

Magyarországon főként a német és a kecskedarázs okoz problémát, amikor az emberek lakóterébe befészkelnek. Színük sárga-fekete, méretük 10-15 mm körül van, ez alól kivétel a királynő, ami jóval nagyobb és hosszúkásabb. Általában egy királynő dolgozik a család és a kolónia kialakításában, ami kedvező feltételek mellett akár 5-6 ezer egyedből is állhat. Nyár végére, ha nem zavarja meg semmi őket már óriásfészkekkel találkozhatunk.

A lódarázs nagyban eltér a többi darázsfajtától, mérete akár kétszer-háromszor akkora is lehet, mint az átlagos darazsaké. Színe a sárga mellet akár rozsdabarna is lehet. Fokozottan érvényes rájuk, hogy ne próbálják meg házilag irtani őket, vagy lecsapni, mert rendkívül agresszívak és támadnak.

Makacs egy jószág, de nekünk nem jelent gondot.
Kérjen ajánlatot és szabaduljon meg tőlük már akár ma!

KÉRJEN S.O.S. VISSZAHÍVÁST!

ADJA MEG ADATAIT, MI PEDIG NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL VISSZAHÍVJUK!

DARÁZSIRTÁS

Szabadon lévő fészkek, vagy rejtett fészek esetén permetezéssel és nagynyomású porozógéppel
Teljes tető, egész ház rejtekhelyeinek preventív jellegű porozása nagyszámú, extrém méretű fészkek, esetleges cserép bontás esetén az ár kis mértékben változhat, ilyenkor telefonos megbeszélés alapján tudunk pontos árat mondani.
35.000 Ft – 40.000 Ft
+ Hétvégi munkavégzés+ 5.000 Ft
+ Kiszállási díj Budapesten belülDíjmentes
+ Kiszállási díj Budapesten kívül 80km-ig2.000 Ft – 25.000 Ft
+ Kiszállási díj Fejér és Komárom-Esztergom megyében10.000 Ft – 25.000 Ft
Ön szálláshely szolgáltató?Kérjen egyedi árat!

Feltüntetett áraink magánszemélyek részére alanyi adó mentesek, céges megrendelés esetén a +27% áfát nem tartalmazzák.
Amennyiben nagyobb területet, több lakást rendelne meg, minden megrendelésre egyedi, jelentős kedvezményt biztosítunk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

IRTÁS ELŐKÉSZÜLETE

Milyen esetekben hívjunk a profi darázsirtót?

Két féle darázsfészek esetén hívhat minket –  A látható helyen lévő és a rejtett fészek előfordulásakor.

A rejtett fészeknél egy ún. berepülési pont látható, például a ház külső homlokzatán legtöbbször a gerendák mellett közlekednek ki-be. 

Amennyiben ránézésre a fészek mérete meghaladja a bolti aeroszolok képességét, vagy Ön allergiás, esetleg nem szeretne velük bajlódni, – számíthat ránk.

Résen bújó darazsak azért lehetnek különösen veszélyesek, mert a fészek méretét nem látjuk. Nem tudjuk, mekkora fészek lehet a falban, szigetelésben, tetőtérben. Mikor megzavarjuk őket vegyszerrel házilag, könnyen lehet, hogy pillanatok alatt többszáz darázzsal találkozhatunk. –  Ezesetben mindenképp ajánlott szakemberre bízni a munkát, aki engedélyköteles profi irtószerekkel, védőruházatban dolgozik.

Mennyi időn belül tudják elvégezni a munkát?

24 órán belüli munkavégzést vállalunk, akár hétvégén is.

A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Milyen módszerekkel dolgoznak?

A darázsirtást kétféle módszerrel végezzük. Látható fészek esetén elég lehet az irtószeres kezelés, rejtett fészek esetében viszont nagynyomású porózógéppel is dolgozunk. A port a résbe juttatva a darazsak fészkét, útvonalát porozzuk, így a fészek irtószer behordással akkor is elpusztításra kerül, ha a fészek nem is látható.

Milyen garanciát vállalnak az elvégzett munkára?

Darázsirtásaink már első alkalommal mindig sikeresek, a fészkek elhelyezkedésétől és méretétől függetlenül. A porozással kezelt fészkekre 6 hónap garanciát adunk.

Biztosíthatjuk továbbá, hogy az irtás során és után minden további óvintézkedésről tájékoztatjuk, továbbá irtószereink gyermekeire és háziállataira nem veszélyesek.

ELŐTTE, UTÁNA

Mennyi idő alatt pusztulnak el a darazsak?

Látható fészek esetén szinte azonnal elpusztulnak. Résen bújó darazsaknál ez a fészek elhelyezkedésétől függően lehet 1-2 óra, de néha akár 4-5 nap is.

VAN MÉG KÉRDÉSE? KERESSEN MINKET ÉS MEGVÁLASZOLJUK!