HANGYA

FELISMERÉSE ÉS IRTÁSA

GYORS

Minden ügyfelünknek 24 órán belüli kiszállást biztosítunk.

HATÉKONY

Becsületes, alapos munkát végzünk. Hangyairtásaink 90%-ban már elsőre is sikeresek!

GARANCIA

Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk.

A hangyák kis termetű, hártyás szárnyú rovarok, melyeket minden szárazföldi élőhelyen megtalálhatunk kivéve a sarkvidéket.

Főleg rejtett életmódot folytatnak, viszont esős időszakok és a nagy melegek után jobban megjelennek és ha megfelelő környezetnek találják otthonunkat nem is távoznak. Nem tesznek túl nagy kárt, de jelenlétük annál több kellemetlenséget. Vannak fajták, melyek erős rágóikkal csípéseket okozhatnak bőrünkön, a méregmirigyeikből kiáradó hangyasav pedig kipirosíthatja azt. Betegséget nem terjesztenek.

Amennyiben macska van a háznál, a szakemberek számára kapható hatóanyagok legnagyobb része nem használható 100%-ban biztonságosan. A macskáknak hiányzik egy enzim, ami az irtószereket lebontja, pld. a szintetikus piretroidok (legelterjedtebb hatóanyagok) kifejezetten veszélyesek rájuk. Hatóanyagaink más melegvérű élőlényekre nem károsak, macskák esetében is inkább allergiaként kell értelmezni, mint embernél pld. a súlyos mogyoróallergia esete.

Egy hatóanyag azonban ilyenkor is alkalmas irtásra. Ez pedig az Etofenprox. Ennek melegvérű toxicitása a konyhasó, vagy a cukoréhoz hasonló. Macska jelenléténél ezt a hatóanyagot használjuk – és csak is ezt ajánljuk. Az etofenprox hatóanyagú szerek nagyon drágák. Amennyiben használjuk, az irtásnál +3000ft-os díjat számolunk fel.

KÉRJEN S.O.S. VISSZAHÍVÁST!

ADJA MEG ADATAIT, MI PEDIG NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL VISSZAHÍVJUK!

HANGYAIRTÁS

A kezelés minden esetben permetezést és gélezést is tartalmaz, így a rövid és hosszú távú hatás minden esetben garantált!
0-30 m226.900 Ft
30-60 m2 27.900 Ft
60-80 m228.900 Ft
80-100 m229.900 Ft
Minden további terület1.000 Ft / 10m2
Családi házaknál a ház külső kezelése (kb. 200m2-ig)5.000 – 10.000 Ft
+ Extrém fertőzöttség esetén ULV hidegköd képzés+5.000 Ft
/ 1 szoba, minden további szoba +2.500 Ft
+ Hétvégi munkavégzés+ 5.000 Ft
+ Kiszállási díj Budapesten belülDíjmentes
+ Kiszállási díj Budapesten kívül 80km-ig2.000 Ft – 25.000 Ft
+ Kiszállási díj Fejér és Komárom-Esztergom megyében10.000 Ft – 25.000 Ft
Ön szálláshely szolgáltató?Kérjen egyedi árat!

Feltüntetett áraink magánszemélyek részére alanyi adó mentesek, céges megrendelés esetén a +27% áfát nem tartalmazzák.
Amennyiben nagyobb területet, több lakást rendelne meg, minden megrendelésre egyedi, jelentős kedvezményt biztosítunk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

IRTÁS ELŐKÉSZÜLETE

Mennyi időn belül tudják elvégezni a munkát?

Minden esetben 1 napon belül kiérkezünk önökhöz munkavégzésre.

Házilag is megpróbálhatom az irtást?

Az ember környezetében többféle hangya faj is előfordulhat. Képesek kárt tenni, ugyanis beköltözhetnek a padlózat alá, berághatják magukat a faanyagokba valamint a csempék közé is.

Házilagos irtása valamikor működhet de a sütőporos, szódabikarbónás, illóolajos megoldások sokszor csak elterelik a hangyák közlekedési útvonalait, a probléma gyökerét nem szüntetik meg.

Ezért hangyaírtásnál különösen a nem látható fészkek megszüntetése a legfontosabb. Ehhez szükség van nagy hatás tartósságú profi irtószerek használatára.

Ha úgy érzi elege van a szélmalom harcból és ránk bízná a probléma megoldását, sok pénzt, időt és energiát spórolhat.

Mi egy átlagos lakás hangyairtásakor 2- 5 liter vegyszert is felhasználunk. A bolti szerek általában 3dl-es kiszerelésekben átlagosan 2-3 ezer forintba is kerülhetnek…

Mit jelent Önöknél a garancia?

Statisztikáink alapján körülbelül 90%-ban már elsőre sikeresek az irtásaink. A második irtás 2-3héttel az első után lehet esedékes, ami szintén díjköteles. Harmadik irtásra ha sor kerül, teljesen ingyen végezzük, kiszállási díj nélkül. Garanciális hangyairtásaink aránya 1-2%! Kültéri hangyairtasnal 100% garanciát nem vállalunk, de külső homlokzaton közlekedő hangyáknal annál sikeresebbek vagyunk, minél jobban eső védett az adott terület.

A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Milyen módszerekkel dolgoznak?

Módszerünk minden esetben irtószeres célzott permetezés, gélezéses technikával kiegészítve. Ez azt jelenti, hogy lakásában csak oda jut a vegyszerből, ahova valóban szükséges. Erőteljes fertőzöttségnél, vagy ha tovább szeretné növelni az irtás hatékonyságát már az első alkalomnál, ULV légtérkezelést is kérhet. Van ipari ózongenerátorunk, próbálkoztunk is a bevetésével a rovarok ellen is, de sosem sikerült az irtás megfelelő hatékonysággal. Az ózongenerátoros kezelés ezért inkább fertőtlenítésre való.

Mennyi ideig tart a munkavégzés?

Egy két szobás lakásban átlagosan 30 perc alatt végzünk az irtással.

El kell hagyni a lakást az irtás után?

Hangyairtásra a ma kapható legmodernebb profi vegyszereket használjuk,
ezért a lakást elhagyni nem szükséges. Az irtószer színtelen, szagtalan, nyomot nem hagy.

Milyen irtószereket használnak az irtás során?

Kizárólag engedélyköteles, az adott kártevőre kifejlesztett, az Európai Unióban engedélyezett irtószereket használunk. Ezek biztonsági adatlapját email-ben bármikor kérheti kollégáinktól.

Ártalmas a háziállatokra, gyerekekre a vegyszer?

Az irtószer száradás után melegvérű élőlényekre teljesen ártalmatlan.

Mik a szükséges előkészületek?

Előkészület az irtáshoz nem szükséges, minden maradhat a helyén a lakásban. Felmosni azonban érdemes, mert a kezelés után a hangyák pusztulásáig csak porszívózni lehet, felmosni nem. (Legalább a falak mellett)

A hangyák azonnal eltűnnek?

Mivel a vegyszernek a hangyák testéről kell bejutnia a bolyba, a végleges eltűnésükhöz idő szükséges. Kezelés után általában 10-14 nap alatt múlik el teljesen a fertőzöttség.

VAN MÉG KÉRDÉSE? KERESSEN MINKET ÉS MEGVÁLASZOLJUK!